Over ons

De luchtdichters detecteren lucht- en warmtelekken in uw woning én bieden een adequate oplossing.  Daarmee onderscheiden de Luchtdichters zich van andere aanbieders. De Luchtdichters maken daarbij gebruik van gekalibreerde hoogwaardige apparatuur (Blowerdoor en thermografie). Desgewenst verzorgen zij een heldere rapportage waarmee u een (gespecialiseerde) aannemer opdracht kunt geven, u desgewenst (gedeeltelijk) zelf aan de slag gaat of de Luchtdichters de uitvoering laat verzorgen. Onze specialisatie is het dichten van lucht- en warmtelekken. Eventueel nemen wij ook herstelwerk t.g.v. kierdichting voor onze rekening. Voor dak-, wand-, gevel- en vloerisolatie werken wij samen met deskundige en betrouwbare partners.

Wij werken volgens de SKH normering en NEN 2686 eisen.

Frans Lischer

Heeft een veiligheidskundige achtergrond (TU Delft) en ruime ervaring met duurzaam renoveren. Bewoond een energie-neutrale woning in Nijmegen (bouwjaar 1948) waar u van harte welkom bent om te ervaren wat luchtdichtheid en isolatie doet met het comfort en het energie verbruik.
Is gecertificeerd in luchtdichtheidstesten d.m.v. een Blowerdoortest. Heeft ruime kennis van materialen en toepassing om geconstateerde lucht en warmte lekken voor u op te lossen en u te adviseren hoe u uw woning kunt verduurzamen op weg naar een gasloze toekomst.

Ben Heesink

Heeft ruime ervaring met duurzaam renoveren en is een ervaren meubelmaker en interieurafbouwspecialist met de precisie die ook vereist is voor dit vak. Is gespecialiseerd in luchtdichtheidstesten door middel van een Blowerdoor test en Thermografisch onderzoek door middel van een warmtebeeld camera. Heeft ruime kennis van materialen en toepassing om geconstateerde lucht en warmte lekken voor u op te lossen.