EnergieFixers Nijmegen

De Gemeente Nijmegen heeft het initiatief genomen om meer voor mensen met energie armoede te doen. Dit doen zij met behulp van een nieuwe beroepsgroep: de EnergieFixers. Deze Fixers plaatsen radiatorfans en folie, ze checken of de douchewaterstroom zuiniger afgesteld kan worden en waar nodig worden duurzame tochtprofielen aangebracht.  Verantwoordelijk voor de organisatie hiervan is KombiSol en zij hebben ons gevraagd een deel van de training te verzorgen. Wij geven de Fixers de nodige theoretische bouwkundige kennis mee en natuurlijk trainen wij ze in de praktische vaardigheden. Een geweldig initiatief van de gemeente Nijmegen en een leuke uitdaging om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen!

De belangstelling voor de Fixers is flink groot. In eerste instantie heeft de Gemeente Nijmegen de wijken Meijhorst, Zwanenveld en Aldenhof aangewezen, andere wijken gaan op termijn volgen.
Gebruik één van de volgende links voor meer informatie over EnergieFixing of voor de aanmelding van uw woning bij de Gemeente Nijmegen!